Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Disc Golf – een uitdagend frisbee golfspel!

Inclusief:

  • Uitleg spelregels
  • Gebruik frisbee’s

Disc Golf – een uitdagend frisbee golfspel!

Op 1 mei 2007 opende Landgoed Het Rheins onder de naam Disc Golf Twente een disc golfbaan. Hiermee had Landgoed Het Rheins als derde in Nederland een professionele disc golfbaan met negen “pole holes”.

Disc golf, ook wel frisbee golf genoemd, is een frisbee variant op het reguliere golfspel en is in Amerika, Australië en Nieuw Zeeland razend populair. Daar wordt deze sport veel beoefend op verschillende niveaus.

Om disc golf te spelen krijgt u van ons een frisbee en natuurlijk uitgebreide uitleg. Het spel  is te spelen vanaf 8 jaar en uitermate geschikt voor een familiefeest of vrijgezellendag. Dit frisbee spel is leuk en door iedereen te spelen!

Wat is het doel bij Disc golf?

Disc golf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golfspel. Bij het spel moet een frisbee met de hand in een “target” geworpen worden. Deze target bestaat uit een ronde rij kettingen bevestigd aan een paal in de grond. Als de frisbee de kettingen raakt valt deze in de target. De bedoeling is om met zo weinig mogelijk worpen het hele parcours af te leggen. De winnaar is diegene of de groep die met zo weinig mogelijk worpen het hele disc golf parcours heeft afgelegd.

U heeft gekozen voor:

Disc golf
2 uur á
€ 4,50 p.p.
Scroll naar top