Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Highland Games – Een sportief Schots thema-uitje

Inclusief:

  • Begeleiding
  • Opkomst met Schotse muziek
  • Glas whisky bij aanvang spellen
  • 6 Schotse spellen
  • Schotse outfits voor captains

Highland Games – Een sportief Schots thema-uitje

Welke clan wint deze eeuwen oude Schotse competitie? De stoere Schotten lusten er wel pap van. Maar Landgoed Het Rheins is ervan overtuigd dat met dit bedrijfsuitje deze spectaculaire volksport “Schotse Highland Games” ook Twente gaat veroveren.

Meet uw krachten met collega’s en vrienden in dit uiterst competitieve, maar minstens zo gezellige volksvermaak. Op het ene moment werpt u een meters lange boomstam over de kop. Het volgende slingert u een bijl in een boomstam om vervolgens te belanden in een ruige partij touwtrekken. En dat is nog maar een greep uit de vele onderdelen van Schotse Highland Games. Uiteraard maken wij verschil tussen de dames en de heren zodat het een eerlijke strijd wordt.

Uw uithoudingsvermogen zal getest worden bij tug of war, caber tossing, three run, rifle shooting, caber sawing en putting the shot. Elke clan krijgt een leider die wij in traditionele kleren steken. (zie foto)

Met dit leuke en vermakelijke uitje kunt u laten zien waarom de sportschool zo belangrijk is. Werkelijk alle spiergroepen komen aan bod in deze zware strijd met een rijke geschiedenis.

Boek de ‘Highland Games’ bijvoorbeeld als familiefeest, personeelsfeest of als afsluiting van uw vergadering.

Optioneel

Doedelzakspelers tijdens Highland games (prijs op aanvraag).

Schotse Highland Games in combinatie met culinair arrangement

Wilt u voor of na de highland games een heerlijk diner, high tea of buffet? Wilt u dat wij een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen? Graag maken wij voor u een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vul ons contact formulier in of neem contact met 0547-383531

U heeft gekozen voor:

Highland Games
2,5 uur á
€ 22,50 p.p.
Scroll naar top