Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Keverrally – Navigeer jezelf naar de overwinning!

Inclusief:

  • Huur Volkswagen Kever
  • Roadbook met navigatietechnieken
  • Foto opdracht
  • Stop met drankje en candybar
  • 2 activiteiten

Keverrally – Navigeer jezelf naar de overwinning!

Wilt u het Kever gevoel van de jaren ’70 herbeleven? Boek dan dit unieke bedrijfsuitje in Twente! (Overijssel). Met een big smile op het gezicht ontdekt u het mooie Twente op een andere manier. U navigeert met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en u wordt onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten.

Het programma van de keverrally

U wordt ontvangen op het prachtig gelegen Landgoed Het Rheins waarna het keveruitje kan beginnen. U krijgt een korte uitleg over de Keverrally. Op het programma staat een belevingstoertocht door het mooie Twente (Overijssel) met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden. U wordt ingedeeld in equipes die bestaan uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de rit opdrachten oplossen. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om te wisselen van chauffeur. De keverrally laat nostalgische tijden weer herleven. U wordt uitgedaagd om via een professioneel roadbook en kaartmateriaal te navigeren. Onderweg zijn er leuke opdrachten zoals bandenrace en auto trekken. Teruggekomen bij Landgoed Het Rheins wordt het eindklassement en het winnende team bekend gemaakt

Kever Cabrio Rally in combinatie met culinair arrangement

Wilt u voor of na uw kever cabrio rally een heerlijk diner, high tea of buffet? Wilt u dat wij een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen? Graag maken wij voor u een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U heeft gekozen voor:

Keverrally
3 uur á
€ 50,00 p.p.
Scroll naar top