Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Klootschieten – Beleef deze Twentse volkssport

Inclusief:

  • Uitleg spelregels

Klootschieten – Beleef deze Twentse volkssport

Slinger de kloot naar de finish! Want wie kent het klootschieten niet? Bij dit spel gaat het om het werpen van een kloot (bal) over een uitgezette route. Gedurende het hele parcours strijden teams tegen elkaar.

Klootschieten in Twente is zeer geschikt als bedrijfsuitje of als toevoeging op uw familiedag. U start bij Landgoed Het Rheins en voert een spannende strijd met veel lol! Gooi die kloot verder dan uw collega’s of familielid en finish als eerste. Wint uw team “De Klootzak”? Probeer onze Twentse volkssport klootschieten!

De bedoeling is om met een van oorsprong houten bal gevuld met lood ‘de kloot genaamd’ in zo weinig mogelijk worpen een bepaald traject af te leggen. Uitleg en instructie krijgt u vooraf van onze begeleider waarna u zelfstandig de klootschiet-route aflegt. Vanaf Landgoed Het Rheins start en eindigt de klootschiet-route van ca. 3 kilometer.

Klootschieten is een gezelschapsspel voor jong en oud!

Klootschieten als aanvulling op uw personeelsfeest, familiefeest of vrijgezellendag.

Het klootschieten in Twente is een prima aanvulling op uw personeelsfeest, familiefeest of vrijgezellendag. Denk bijvoorbeeld aan een stop tijdens een solextocht of huifkartocht om vervolgens een parcours af te gaan leggen met de “kloot”.

U heeft gekozen voor:

Klootschieten
2 uur á
€ 3,50 p.p.
Scroll naar top