Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Midgetgolf – Een populaire familieactiviteit

Inclusief:

  • Gebruik stick en balletje
  • Scoreformulier
  • Groepen v.a. 15 pers. korting

Midgetgolf – Een populaire familieactiviteit

Op zoek naar een leuk familie-uitje voor jong en oud in Twente? Kom dan naar Landgoed Het Rheins! Direct grenzend aan het parkeerterrein en de fietsenstalling ligt een professionele (wedstrijd) midgetgolf baan met 18 holes. Onze baan is landelijk aangelegd en goed onderhouden en midden op de baan vindt u een rieten kapberg waar u tussendoor kunt bijkomen. Daarnaast kunt u ook in het donker midgetgolfen: onze baan is volledig verlicht en we hebben “glow in the dark” ballen beschikbaar.

Midgetgolf spelen met groepen tot 80 personen!

Individueel en in groepsverband (maximaal 80 personen) kan gebruik worden gemaakt van deze baan. Bij onze receptie zijn sticks en ballen tegen betaling af te halen. Reserveren is aan te bevelen.

Midgetgolf is leuk als uitje met uw vrienden, collega’s of gezin of als aanvulling op uw familiedag.

  • 1 t/m 14 personen € 3.75
  • 15 t/m 29 personen € 3.25
  • 30 t/m 44 personen € 2.75
  • 45 t/m 80 personen € 2.50

Midgetgolf in combinatie met culinair arrangement

Wilt u voor of na uw activiteit een heerlijk diner, high tea of buffet? Wilt u dat wij een arrangement in- of exclusief drankensamenstellen? Graag maken wij voor u een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vul ons contact formulier in of neem contact met 0547-383531 of 06-57301814.

U heeft gekozen voor:

Midgetgolf
1,5 uur á
€ 3,75 p.p.
Scroll naar top