Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Solex rijden – Beleef de nostalgie!

Inclusief:

  • Route
  • Uitleg
  • Drankje onderweg

Solex rijden – Beleef de nostalgie!

Eén van de populairste bedrijfsuitje en familieuitje van dit moment is solex rijden in Twente. U start met de solex op ons landgoed en vervolgens maakt u een nostalgische rit door Twickel in Delden waar u kunt genieten van de mooie bosrijke omgeving van Twente. We maken een tussenstop bij de watermolen in Twickel waar wij voor u een versnapering en drankje serveren. Maak gebruik van onze solex verhuur en geniet op uw favoriete vervoersmiddel van de schitterende omgeving.

Wij zijn de leukste solex tocht organisator van Twente en Overijssel en hebben de mooiste routes en origineelste solex arrangementen. Wij maken uw dag solex rijden onvergetelijk.

Naast solex rijden bieden wij volledig verzorgde dagprogramma’s aan met proeverijen en picknick arrangementen. Wij stellen graag een op maat verzorgd programma voor u samen. Verras uw gezelschap en boek een van deze leuke tochten!

Optioneel:

Solex rijden in Twente in combinatie met culinair arrangement

Wilt u voor of na uw activiteit een heerlijk diner, high tea of buffet? Wilt u dat wij een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen? Graag maken wij voor u een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vul ons contact formulier in of neem contact met 0547-383531

U heeft gekozen voor:

Solex rijden
2 uur á
€ 35,00 p.p.
Scroll naar top