Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Workshop Djembé

Inclusief:

  • Begeleiding door ervaren workshopleider

Workshop Djembé

Workshop Djembé met MartinDe Djembé is van oorsprong een instrument om een boodschap of waarschuwingen over lange afstanden te verzenden. Tegenwoordig hebben we hiervoor een telefoon of computer. Daarom wordt in de hedendaagse tijd wordt de Djembé als muziekinstrument gebruikt. Met de workshop Djembé onder leiding van onze instucteur Martin leert u hoe u deze trommel bespeeld. U zult zien dat deze workshop Djembé van landgoed Het Rheins  zeer vermakelijk is en waar u nog lang over na zult praten.

Workshop Djembé is fun

De Djembé is een dans begeleider voor vooral Afrikaanse dansen. Deze keer is Afrika niet het decor maar het Twente. De instructeur zal samen met uw collega’s of vrienden een mooi staaltje trommelen neerzetten, die u als muziek in de oren zal klinken. Workshop Djembé is geschikt als vergaderbreak of als toevoeging op uw bedrijfsfeest in Twente (Overijssel).

Workshop Djembé kan zowel indoor als outdoor gehouden worden. Als het weer het enigszins toe laat zal dit bij voorkeur gebeuren buiten op ons mooie landgoed.

Djembé is uitermate geschikt als vergaderbreak of als toevoeging op uw bedrijfsfeest op ons mooie Twentse landgoed in Overijssel. Landgoed Het Rheins bied naast de workshop Djembé meer leuke workshops zoals workshop Zumba, workshop poker of workshop schermen.

Workshops in Combinatie met culinair arrangement

Wilt u voor of na uw workshop een heerlijk diner, high tea of buffet? Wilt u dat wij een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen? Graag maken wij voor u een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Één van onze medewerkers staan u graag te woord.

U heeft gekozen voor:

Workshop Djembé
2 uur á
€ 26,50 p.p.
Scroll naar top