Afdelingsuitje Overijssel – Vind hier de leukste uitjes!

Zoekt je een leuk afdelingsuitje in Overijssel voor jou collega’s? Is jullie gezelschap niet al te groot en zoekt je een leuke locatie in Overijssel waar dit mogelijk is? Landgoed Het Rheins heeft speciaal voor kleinere groepen leuke ideeën voor een afdelingsuitje. Wij bieden leuke arrangementen en activiteiten. Wil je een uitje waar jullie nog lang over na kunnen praten? Bij Landgoed Het Rheins zijn jullie verzekerd van een dag of avond die je niet snel zult vergeten. Centraal gelegen in Overijssel ligt ons landgoed op 5 minuten rijden vanaf de A1.

Leuke activiteiten met collega’s – afdelingsuitje Overijssel

Op ons Landgoed heb je een legio aan mogelijkheden voor een leuke ontspannende of sportieve dag/avond met je collega’s. Wat dacht je om als afdelingsuitje een scooter rit door het Overijsselse land te maken met aansluitend picknick of High Tea of een creatief uitje met workshop graffiti of djembé met aansluiten een heerlijk diner bestaande uit regionale seizoen producten.

Wij maken aan de hand van jullie wensen een passend voorstel, zodat je samen met je collega’s een dag zult beleven waarover nog lang nagepraat zal worden.

Wil je meer informatie en wens je persoonlijk contact? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top