Arrangementen voor groepen

Beleef samen een overgetelijke middag of avond

Wil je graag met een grote groep iets organiseren in Twente? Dan ben je meer dan welkom bij Landgoed Het Rheins. Wij hebben verschillende mogelijkheden om jouw samen met de hele groep een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! Landgoed Het Rheins is ‘the place to be’ voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Wij bieden de leukste arrangementen voor groepen aan!

Babyshower

Feesten voor bedrijven

Feestjes & Uitjes voor familie en vrienden

Kinderfeestje – Leuke activiteiten vindt je hier!

‘Eten & Drinken’ voor groepen

Arrangement ‘all inclusive’

Voor iedere gelegenheid een passende invulling

Zoek je voor een groep collega’s een gezellige avond of wil je met groep vrienden een sportieve activiteit organiseren? Wil je voor je familie een leuke familiedag organiseren of je beste vriendin verrassen met een babyshower? Wat je ook maar mag organiseren voor elke gelegenheid bieden wij leuke en lekkere arrangementen voor groepen aan.

Op deze pagina kan je hierboven op de foto’s doorklikken voor alle mogelijkheden. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op het nummer: 0547-383531, vul het contactformulier in of stel je eigen offerte online samen met onze gratis offerte en planningstool.

Openingstijden

WINTER
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

ZOMER
Woensdag t/m Maandag
van 11:00 tot 20:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top