Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Ik Hou Van Holland arrangement ‘Budget’

Inclusief:

  • Show met quizmaster en DJ
  • Koffie met gebak
  • Onbeperkt dranken
  • Onbeperkt koude hapjes
  • Warme hapjes
  • Koffie met broodje beenham

Ik Hou Van Holland arrangement ‘Budget’

Het Ik Hou van Holland themafeest is een gezellige spelshow waarbij uw kennis wordt getest van vaderlandse muziek, sport, film en televisie, spelling en nog veel meer! In een decor met tulpen, koeien, molens en klompen wordt de 4 uur durende show gespeeld. Bij Ik Hou Van Holland speelt men in twee 2 groepen, het oranje team en het rood- wit- blauwe team. Bij elke ronde (10 rondes totaal) vragen wij een afvaardiging van 4 personen om achter het paneldesk te gaan staan en mee te spelen. Tussen de rondes door worden er pauzes gehouden voor een hapje en drankje. Tijdens de pauzes zal onze DJ voor de bijbehorende muziek zorgen.

De avond wordt geëntertaind door onze eigen showmasters die met uw gezelschap er een leuke show van maken met Hollandse meezingers en vragenrondes zoals vaderlandse geschiedenis, sport, grammatica en het ‘hoger / lager spel met rad! Tijdens alle muziek rondes wordt het karaoke gedeelte geëntertaind door personen uit het publiek. Aan het eind van het Ik Hou Van Holland themafeest van de avond is één groep winnaar geworden.

Ik Hou Van Holland themafeest is ideaal voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of uitje met collega’s in de regio Twente (Overijssel). Sinds 2009 gingen meer dan 300 groepen u voor!

Ik Hou Van Holland themafeest Budget 39,50

(inclusief onbeperkt dranken)

20.00 Welkomst koffie met gebak

Na de koffie zullen we lekkere hapjes op tafel zetten (kaasjes worst etc.) en nootjes. Indien op zullen we het bijvullen.

20.30 Start themafeest deel 1

21.00 Bitterbal

21.30 Vervolg themafeest deel 2

22.15 Warm hapje

22.45 Finale themafeest

23.00 Puntzakje frites

23.15 Onze DJ draait muziek

23.45 Broodje kroket

00.00 Einde

 

U heeft gekozen voor:

Ik hou van Holland 'Budget'
4 uur á
€ 39,50 p.p.
Scroll naar top