Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Remember the 80’s 90’s & 00’s Arrangement ‘Luxe’

Inclusief:

  • Show met quizmaster en DJ
  • Koffie met soesje
  • Onbeperkt dranken
  • Luxe koud en warm buffet
  • Luxe dessertbuffet
  • Koffie met luxe bon bons

Remember the 80’s 90’s & 00’s Arrangement ‘Luxe’

Herleef de jaren 80 en 90 en 00’s! Tijdens deze knotsgekke show nemen wij u mee terug in de tijd van de 80’s of 90’s 00’s. Wat weet u nog van die goeie oude tijd? Wat was het wereldnieuws? Wat kostte een videorecorder? En vooral: welke muziek werd er gedraaid!

Gebruik uw kennis en versla de andere teams.

U strijdt deze avond met uw collega ‘s in teams tegen elkaar. Er worden drie rondes gespeeld van de desbetreffende decennia. Elke ronde wordt de journaalronde, muziekronde en het verrassingsspel gespeeld. Het verrassingsspel is een spel afgeleid van een tv spel uit die periode. Natuurlijk draait tussen de rondes door onze dj bijpassende muziek uit deze jaren.

Themafeest remember the 80’s 90’s & 00’s is een gezellig uitje vol entertainment! Geschikt voor een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsuitje of familiefeest in de regio Twente (Overijssel)

Remember the 80’s 90’s & 00’s Luxe € 65.00

20.00 Welkomst koffie met soesje

20.30 Start themafeest deel 1

21.00 Buffet bestaande uit:

Koud: Stokbrood met 3 soorten sausjes, “Twentsche” rundvleessalade rijkelijk gegarneerd, huzarensalade, zalmsalade, rauwkostsalade, komkommersalade, vleesspiegel met kiprollade, varkensrollade en seranoham, compote fruitsalade, haring met uitjes, visspiegel met gerookte zalm, gemarineerde zalm, garnaaltjes en makreel.

Warm:Aardappelkroketten, witte rijst, gebakken aardappels, warme groente, sparerib, varkenshaasoester met roomsaus en biefstukpuntjes met stroganoffsaus en kipfilet in Hawaïsaus.

22.15 Vervolg themafeest deel 2

22.45 IJsbuffet bestaande uit diverse soorten bavaroise, ijs en koekjes en sausjes.

23.15 Finale themafeest

00.00 Koffie met bon bons

U heeft gekozen voor:

Remember the 80’s 90’s & 00’s "Luxe"
4 uur á
€ 65 p.p.
Scroll naar top