Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

The Pubquiz – Wie is de slimste?

Inclusief:

  • Spelshow met begeleiding

The Pubquiz – Wie is de slimste?

Op zoek naar een leuke thema-avond met uw vrienden of collega’s? Altijd al eens uit willen maken wie de slimste is van uw gezelschap? Boek dan dit competitieve, hilarische maar vooral gezellige themafeest! The Pubquiz is geschikt voor groepen met een gemêleerde samenstelling. De inhoud van de vragen is geschikt voor iedereen die een beetje over algemene kennis beschikt en voor personen vanaf 16 jaar! The Pubquiz is ook te boeken voor kleinere groepen al vanaf 15 personen!

The Pubquiz – Verschillende categorieën in meerdere rondes

Door leuke quizvragen gebracht met hoog entertainment gehalte is The Pubquiz van Landgoed Het Rheins is de leukste van Overijssel! The Pubquiz  bestaat in totaal uit 9 categorieën van 8 vragen en finale bestaande uit: Film vragen met fragmenten, sportvragen, tv tunes, muziek, erotiek, bekende personen, bekende uitspraken, aardrijkskunde en geschiedenis. Alles wordt enthousiast gepresenteerd door  onze eigen quizmaster in blokken van ca. 35 minuten verdeeld over de gehele avond. Tussen door heeft u tijd voor een gezellig drankje en of buffet. Aan het einde van de avond is één persoon de allerslimste die de The Pubquiz bokaal krijgt en natuurlijk de eeuwige roem!

Uw eigen (bedrijfs) vragen in de in The Pubquiz?

Ook dit is mogelijk lever ons maximaal 10 vragen aan en wij zullen ze in de quiz verwerken. Waar de vragen over gaan mag mag u zelf bepalen en invullen.

U heeft gekozen voor:

Pubquiz
2 uur á
€ 8 p.p.
Scroll naar top