Wordt de lente van 2021 spetterend? Wij staan alvast in de startblokken!

Wij staan voor in de startblokken om jullie snel als gast snel weer te mogen ontvangen. Het was voor ons als als team van Landgoed Het Rheins, maar ook voor jou als gast een lange winter met coronamaatregelen, lockdown en avondklok. Tijd om dit alles achter ons te laten. Wanneer? Dat weten wij nog niet, maar dat het een spetterende lente gaat worden dat beloven wij je alvast.

Nieuwe creatieve ideeën en ontwikkelingen

Wij hebben de afgelopen tijd absoluut niet stil gezeten, immers wij hadden alle tijd om eens kritisch, creatief en effectief naar ons bedrijf te kijken. Zoals jullie van ons gewent zijn heeft dit weer mooie dingen, creatieve concepten en verrassende events opgeleverd. Binnenkort zullen wij jullie via onze online kanalen op de hoogte brengen. Wij geven je alvast een klein tipje van de sluier wat er gaat komen:

  • Coronaproof feestconcepten
  • Hybride vergaderen online op onze locatie
  • Midsummer Night
  • Uniek barbecue concept
  • Supergave cocktailkaart

Wij staan te trappelen om meer te vertellen, maar willen je vragen om ons tee blijven volgen en op de hoogte te blijven. Ondertussen zetten wij nog even de puntjes op de i en hopen je snel te mogen begroeten op ons landgoed.

Blijf gezond en tot snel!

 

Scroll naar top