Dagbruiloft – Aangepast aan jullie wensen!

Jullie bruiloft is onze passie!

Voor de mooiste dag van jullie leven zoek je een locatie die je kunt vertrouwen, waar men snapt wat jullie bedoelen en waar je in goede handen bent. Een locatie voor jullie dagbruiloft met eigentijdse landelijke entourage, waar je lekker kunt eten en drinken en waar medewerkers net dat stapje extra zetten om iedereen op hun wenken te bedienen.

Landgoed Het Rheins beschikt over alle ingrediënten voor een bruiloft die jullie nooit meer zullen vergeten. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Wierden beschikt Het Rheins over een unieke, rietgedekte trouwhooiberg, idyllisch gelegen aan een vijver en gebouwd met eiken gebinten. De hooiberg is ingericht met stijlvolle witte stoeltjes en uitgerust met professionele geluidsapparatuur.

Persoonlijke begeleiding

Ondanks dat wij jaarlijks meer dan 45 bruidsparen ontvangen, blijft iedere dagbruiloft uniek voor ons. Door de persoonlijke wensen is geen enkele trouwerij hetzelfde.

Het is ons daarom ook aan alles gelegen om van jullie trouwdag een droombruiloft te maken.

Voor de inrichting van jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; kies uit een van onze sfeervolle zalen, ontspan op ons landelijke terras met loungebanken, geniet van een heerlijk ambachtelijk, vers en smaakvol diner en sluit af met een spectaculair feest.

Hulp nodig met andere zaken rondom jullie bruiloft? Wij vertellen jullie graag waar je de mooiste trouwauto’s, de beste dj’s en de leukste aankleding kunt vinden. Zoek je andere creatieve ideeën? Zoals gezegd hebben we al heel wat meegemaakt. In een persoonlijk gesprek nemen we uitgebreid de tijd om jullie wensen door te spreken.

Weten welke ervaringen andere bruidsparen hebben gehad? Bekijk hier de recensies op Perfect Wedding

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Scroll naar top