Feesten voor bedrijven

Bedrijfsuitje Twente

Zoek je een leuk bedrijfsuitje in Twente? Dan ben je bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons Twentse landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Bij Landgoed Het Rheins ben je verzekerd van een dag of avond die je niet snel zult vergeten. Centraal gelegen in Overijssel ligt ons landgoed op 5 minuten rijden vanaf de A1. Alles passen wij volledig aan op je wensen en doelstelling van je uitje! Voor vragen neem contact met ons op of kom gerust een keer langs op ons Landgoed.

Populaire bedrijfsuitjes in Twente

In breed assortiment aan uitjes is altijd iets geschikt te vinden voor de invulling van uw bedrijfsuitje in een unieke Twentse omgeving. Zoek je iets sportiever dan zijn onze Schotse Highland games of Disc Golf een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje. Verder hebben wij nog te gekke thema feesten zoals: Ik hou van Holland, alles mag op vrijdag, remember the 80’s 90’s & 00’s of een pubquiz! Ontdek welk team het snelst of het slimst is.

Bent u benieuwd naar onze verschillende arrangementen? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531 of bezoek ons Landgoed. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top