383-GertJan-Joline(1)

Harry’s Farm – Black Angus runderen uit het Reggedal

Bij Landgoed Het Rheins werkt onze keukenbrigade grotendeels met eerlijke, regionale en biologische producten. Voor onze alom befaamde biefstuk hebben we gekozen voor een mooi stuk vlees van de Black Angus koeien van Harry’s Farm. Prachtig vlees, met optimale marmering van “goede” vetten die tijdens het bakken smelt en het vlees een unieke en heerlijke smaak geeft. Onze kok Robert Scholten over Harry’s Farm; “Het vlees een een mooi en heerlijk product om mee te werken. Het malse karakter van het vlees geeft onze gasten een unieke smaak beleving”

Bekijk onze menu kaart hier!

Uniek verhaal over (H)eerlijk vlees van Harry’s Farm

Het verhaal achter Harry’s Farm maakt deze smaakbeleving nog unieker.

Chiel Bolscher is de initiatiefnemer van Harry’s Farm. Het kwaliteitsrundvlees van Black Angus runderen is geproduceerd in het Enters Reggedal waar landgoed Het Rheins ook in gelegen is. Hun hele leven onderhouden deze markante grazers namelijk het prachtige natuurgebied Enters Reggedal. Dankzij Harry’s Farm worden ze met respect voor de natuur grootgebracht en door natuurlijk verloop geschikt gemaakt voor vleesproductie op kleine schaal.

“Vlees wordt een guilty pleasure. Dus als we vlees eten, dan moet het wel goed zijn.”

Chiel Bolscher

Meer weten of proeven?

Meer weten over Harry’s Farm bekijk hieronder onze vlog met het verhaal van de Black Angus rund of bezoek hun website. Zelf dit unieke vlees in huis halen? Ga naar de Albert Heijn in Enter of bestel op meerdanvlees.nl

Reserveren?

BEL: 0547-383531
Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top