Nazomeren in Twente – Ontdek de Twentse Indian Summer

Nazomeren… Indian Summer op komst

September is de maand om lekker te nazomeren in Twente! Langzaam sluimert de zomer weg en begint de natuur te veranderen, soms al met lichte herfst kleuren hier en daar die een prachtig kleurenpalet opleveren. Ook de paddenstoelen die zich soms al laten zien en eiken laten de eikels alvallen.
Als we de voorspellingen mogen geloven hebben we de komende weken prachtig nazomerweer met soms hoge temperaturen. Een ‘Indian Summer’ heet dit fenomeen. Ideaal weer om te nazomeren in Twente en je wandelschoenen aan te trekken of een mooie fietstocht te gaan maken.

Wandelen of fietsen door kleurenpalet van bomen

Bij Landgoed Het Rheins starten meerdere wandelroutes en fietsroutes. Ideaal dus om een echte Twentse ‘Indian Summer’ te beleven. Beleef dit grootste natuurspektakel van het jaar en verbaas jezelf over felgeel gekleurde berkenbomen, bruinrode beukenbomen, stokoude eiken en oranje kastanjes. Door de bomen het bos niet meer zien is nog nooit zo leuk geweest.

Bij Landgoed Het Rheins liggen de routes voor je klaar. Begin met een brunch of lunch of eindig met een heerlijk 3 gangen menu.

Overnachten

Heb je tijd genoeg? Boek een van onze laatste beschikbare boerderijappartementen in september.

Wil je ook nazomeren in Twente en meer informatie over mogelijkheden op ons landgoed? klik hier…

Scroll naar top