Personeelsfeest Twente

Personeelsfeest Twente

Op zoek naar een personeelsfeest in Twente waar je met jou collega’s nog lang met plezier op terug zult kijken? Ga naar Landgoed Het Rheins! Op ons Landgoed kunnen wij vele activiteiten aanbieden daarnaast bieden onze zalen voldoende ruimte, gezelligheid en sfeer voor een leuke invulling van jullie personeelsfeest in Twente is door zijn natuurschoonheid en goede bereikbaarheid een ideale omgeving voor het organiseren van uw personeelsfeest.

Personeelsfeest Twente – Organisatie van A tot Z

Landgoed Het Rheins is voor jullie dé partner als je een geschikte organisator en perfecte locatie zoekt voor jullie personeelsfeest Twente. Landgoed Het Rheins staat voor creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit. Onze uitjes zijn uniek en introduceren regelmatig nieuwe creatieve concepten. Je kunt de invulling van jullie personeelsfeest grotendeels zelf bepalen, maar wij helpen je graag met de perfecte invulling en eventueel totale organisatie.

Op ons 12ha groot Landgoed kunnen wij vele activiteiten aanbieden daarnaast bieden onze zalen voldoende ruimte, gezelligheid en sfeer voor een leuke invulling van uw dag.

Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top