Solex tocht door Twente

Eén van de populairste bedrijfsuitje en familieuitje van dit moment is solex rijden in Twente. Jullie starten met de solex op ons landgoed en vervolgens maakt je een nostalgische rit door Twickel in Delden waar je kunt genieten van de mooie bosrijke omgeving van Twente. We maken een tussenstop bij de watermolen in Twickel waar wij voor jullie een versnapering en drankje serveren. Maak gebruik van onze solex verhuur en geniet op je favoriete vervoersmiddel van de schitterende omgeving.

Wij zijn de leukste solex tocht organisator van Twente en Overijssel en hebben de mooiste routes en origineelste solex arrangementen. Wij maken je dag solex rijden onvergetelijk.

Naast solex rijden bieden wij volledig verzorgde dagprogramma’s aan met proeverijen en picknick arrangementen. Wij stellen graag een op maat verzorgd programma voor jullie samen. Verras je gezelschap en boek een van deze leuke tochten!

Optioneel:

Solex rijden in Twente in combinatie met culinair arrangement

Wil je voor of na de activiteit een heerlijk diner, high tea of buffet? Wil je dat wij een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen? Graag maken wij voor jullie een voorstel van alle (culinaire) mogelijkheden. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staat jullie graag te woord.

Vul ons contact formulier in of neem contact met 0547-383531

Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top