Toek Toek Rally

Op een unieke manier Twente ontdekken? Dat kan met de Toek-Toek! Dit zijn voertuigen waarvan een elektrische motor de aandrijving is, dus 100% groen en geen stikstof uitstoting! Met maximaal vier personen kunt je in één Toek Toek. Het leuke is dat kinderen groot of klein ook me kunnen, maar dienen net zoals bij een auto vervoerd te worden in een kinderzitje.

Toek Toek Rally door Twente

Toek ToekWil je samen met je collega’s, familie of vrienden de strijd aan gaan in een rally die volledig Co2 neutraal is? Dan moet je deze leuke rally echt boeken! Je rijdt een route door het mooie Langoed Twickel gelegen in Twente ( Overijssel ) en je gebruikt 3 uitdagende manieren van navigeren. Onderweg zal je samen met je groep ook teamopdracht gaan uitvoeren. O.a. boogschieten, foto challenge en quiz komen aan bod.  Natuurlijk is er tijdens deze tocht nog genoeg tijd voor een lekker drankje onderweg (1 drankje inbegrepen). Belangrijk om te weten is dat bestuurders in het bezit moeten zijn van een geldig B rijbewijs en minimaal 24 jaar oud is.

De rally staat garant voor beleving en plezier. Aangezien er maximaal 10 voertuigen beschikbaar zijn kunt u dit uitje boeken tot maximaal 40 personen.

  • 12 t/m 16 personen € 42.50 p.p.
  • 17 t/m 22 personen € 40.00 p.p.
  • 23 t/m 40 personen € 37.50 p.p.

Rally in combinatie met culinair arrangement

Wil je voor of na het uitje een heerlijk diner, high tea of buffet? Of wil je dat wij een arrangement in- of exclusief dranken voor je samenstellen? Graag maken wij voor je een voorstel op maat. Met onze creatieve keuken is bijna alles te overleggen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met dieet wensen zoals glutenvrij, zoutarm, suikervrij of vegetarisch. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Openingstijden

OKTOBER T/M FEBRUARI
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

MAART T/M SEPTEMBER 
Woensdag t/m zondag
van 11:00 tot 21:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top