383-GertJan-Joline(1)
383-GertJan-Joline(1)

Trouwen op ons landgoed

Als één dag in je leven perfect moet zijn, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Landgoed Het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke trouwfeest te bezorgen!

Een entree door een eiken oprijlaan naar het trouwlandgoed waar voor jullie een idyllisch trouw hooiberg aan het water staat voor de huwelijksvoltrekking met daarna een sprankelend feest in een sfeervolle zaal. Landgoed Het Rheins is dé locatie om te trouwen in Twente.

Buiten trouwen – Onder authentieke hooiberg

Dagbruiloft – Aangepast aan jullie wensen!

Avondbruiloft – Een spetterend avondfeest!

‘Eten & Drinken’ voor groepen

Trouwkalender

Trouwen in Gemeente Wierden – Regels & Trouwambtenaren

Trouwen onder een authentieke hooiberg

Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak. Voor jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; maak keuze uit één van de sfeervolle zalen, maak gebruik van ons landelijk terras met loungebanken, geniet van een heerlijk diner, ambachtelijk vers en smaakvol en sluit af met een spectaculair feest. De culinaire gerechten die wij serveren, kunnen jullie van tevoren proeven op onze kosten tijdens het proefdiner en bespreken dan de wijnkeuze met jullie. Trouwvervoer zoals koets, helikopter of klassieke auto nodig? Je trouwfeest in vintage stijl? uitgezwaaid worden met wensballonnen of sterretjes?

Bij Landgoed Het Rheins is alles mogelijk!

Download hier onze trouwinformatiemap!

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Scroll naar top