Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Ik Hou van Holland arrangement ‘Luxe’

Inclusief:

  • Spelshow met quizmaster en DJ
  • Koffie met mini muffin
  • Onbeperkt dranken
  • Luxe koud en warm buffet
  • Luxe dessert buffet
  • Koffie bon bons

Ik Hou van Holland arrangement ‘Luxe’

Het Ik Hou van Holland themafeest is een gezellige spelshow waarbij uw kennis wordt getest van vaderlandse muziek, sport, film en televisie, spelling en nog veel meer! In een decor met tulpen, koeien, molens en klompen wordt de 4 uur durende show gespeeld. Bij Ik Hou Van Holland speelt men in twee 2 groepen, het oranje team en het rood- wit- blauwe team. Bij elke ronde (10 rondes totaal) vragen wij een afvaardiging van 4 personen om achter het paneldesk te gaan staan en mee te spelen. Tussen de rondes door worden er pauzes gehouden voor een hapje en drankje. Tijdens de pauzes zal onze DJ voor de bijbehorende muziek zorgen.

De avond wordt geëntertaind door onze eigen showmasters die met uw gezelschap er een leuke show van maken met Hollandse meezingers en vragenrondes zoals vaderlandse geschiedenis, sport, grammatica en het ‘hoger / lager spel. Tijdens alle muziek rondes wordt het karaoke gedeelte geëntertaind door personen uit het publiek. Aan het eind van het Ik Hou Van Holland themafeest van de avond is één groep winnaar geworden.

Ik Hou Van Holland themafeest is ideaal voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of uitje met collega’s in de regio Twente (Overijssel). Sinds 2009 gingen meer dan 300 groepen u voor!

Ik Hou Van Holland themafeest ‘Luxe’ € 70.00

20.00 Welkomst koffie met soesje

20.30 Start Ik Hou Van Holland themafeest deel 1

21.00 Buffet bestaande uit:

Koud: Stokbrood met 3 soorten sausjes, “Twentsche” rundvleessalade rijkelijk gegarneerd, huzarensalade, zalmsalade, rauwkostsalade, komkommersalade, vleesspiegel met kiprollade, varkensrollade en seranoham, compote fruitsalade, haring met uitjes, visspiegel met gerookte zalm, gemarineerde zalm garnaaltjes en makreel.

Warm:Aardappelkroketten, witte rijst, gebakken aardappels, warme groente, sparerib, varkenshaasoester met roomsaus en biefstukpuntjes met stroganoffsaus en kipfilet in Hawaïsaus.

22.15 Vervolg Ik Hou Van Holland themafeest deel 2

22.45 Dessertbuffet bestaande uit diverse soorten bavarois, ijs en koekjes en sausjes.

23.15 Finale Ik Hou Van Holland themafeest

00.00 Koffie met bon bons

U heeft gekozen voor:

Ik hou van Holland 'Luxe'
4 uur á
€ 70 p.p.
Scroll naar top