Slapen

Overnachten bij Landgoed het Rheins

Wil je er een paar dagen tussenuit om helemaal tot rust te komen? Dan ben je bij Landgoed het Rheins aan het goede adres. Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een paar heerlijke dagen ontspannen in Twente. Je kunt hier samen met je familie of vrienden een paar dagen er lekker tussenuit. Wij hebben 5 vakantieboerderijen beschikbaar met plek voor 6, 10 en 16 personen. Tijdens het verblijf zijn er ook allerlei activiteiten te doen op het landgoed zelf. Je kunt hier bijvoorbeeld:
  • Midgetgolfen
  • Discgolfen
  • Klootschieten
  • Shooting Range
  • Naar de kinderboerderij of de speeltuin
Voor de prijzen en meer informatie klik hier. Ook is er een restaurant waar je heerlijk kunt dineren of lunchen. Daarnaast kun je ook avond gerechten of een ontbijt in het appartement bestellen.

Door Zoover.nl uitgeroepen tot vakantiepark nummer 3 van Nederland!

Vakantiehuis Saksen – 2 tot 6 personen

Vakantiehuis Twente – 2 tot 6 personen

Groepsaccommodatie Enterbrook – 16 personen

Familiehuis Regge – Luxe 10 persoon boerderij

Ontbijtservice

Vakantiepark nummer 3 van Nederland

Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak. Voor jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; maak keuze uit één van de sfeervolle ruimten, maak gebruik van ons landelijk terras aan het water met loungebanken, geniet onder onze stretchtent van een heerlijk diner, ambachtelijk vers en smaakvol en sluit af met een spectaculair feest. 

Al jullie wensen zijn bespreekbaar. Of je nu een festival bruiloft wenst, het klein, intiem en romantisch wilt houden of groots wilt uitpakken voor elke invulling hebben wij een mogelijkheid. 

Wij gebruiken de nieuwste bruiloft planningssoftware om jullie dag tot in de puntjes samen met jullie te plannen. Draaiboeken, offertes tijdsplanning leveranciers alles duidelijk in 1 overzicht!

Op onze trouwkalender pagina kan je zien welke datums er geboekt en bezet zijn. Zo kunnen jullie precies zien welke datum jullie kunnen kiezen.

Neem een virtuele tour
over ons landgoed

Scroll naar boven