Feesten en Partijen

Ben je op zoek naar een leuke landelijke locatie voor jullie feest of partij in Twente (Overijssel)? Zoek je een plek waarbij je allerlei soorten activiteiten kunt combineren met een feest of een feestlocatie waar jij je vrienden en familie kunt laten overnachten?

Feesten en partijen vieren doe je bij Landgoed het Rheins! Landgoed Het Rheins biedt je de mogelijkheid om op een bijzondere manier je familie of vrienden te verrassen. Gezellig samen genieten op onze landelijke locatie of juist volledig uit je dak gaan tijdens één van onze themafeesten. Kortom Landgoed Het Rheins is dé plek voor leuke feesten en partijen!

Onze locatie ligt centraal in Overijssel midden in de Twentse natuur op slecht 5 minuten rijden vanaf de A1.

Babyshower

bedrijfsfeestjes Landgoed het Rheins

Feesten voor bedrijven

Feestjes & Uitjes voor familie en vrienden

‘Eten & Drinken’ voor groepen

Arrangement ‘all inclusive’

Openingstijden

Woensdag t/m zondag

Restaurant en terras: vanaf 11:00 uur

Keuken: 12:00 tot 20:00 uur

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Sfeervolle feestzalen

Bij ons vindt je 2 sfeervolle feestzalen die zich lenen voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeestfamiliefeest, bruiloft of een jubileum. Bij mooi weer kan je ook terecht op één van onze sfeervolle terrassen. Onze terrassen bieden plaats voor 150 personen. Ook een combinatie met één of meerdere activiteiten kan een verrassend onderdeel van je feest zijn. Wat dacht je van een uurtje handboogschieten of een tocht met de huifkar?

Feesten voor jubileum of verjaardag

Ben jij binnenkort jarig of heb je een jubileum te vieren? Landgoed Het Rheins biedt leuke arrangementen voor een verjaardag of jubileum.

Feesten en Partijen met thema

Maak je feest extra bijzonder en kies voor een specifiek thema, zoals de spelshow Ik Hou Van Holland, alles mag op vrijdag, pubquiz,  en de 80’s, 90’s, 00’s party show.

Feesten voor kleine groepen

Wij zijn één van de weinige aanbieders in Overijssel van feesten voor de kleinere groepen. We hebben een aantal themafeesten en activiteiten ontwikkeld die al mogelijk zijn vanaf 10 personen! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Scroll naar boven