383-GertJan-Joline(1)
383-GertJan-Joline(1)

Trouwen

Als één dag in je leven perfect moet zijn, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Landgoed Het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke trouwfeest te bezorgen! Wij maken ieder moment bijzonder, een herinnering voor altijd!

Een entree door een indrukwekkende eiken oprijlaan naar het trouwlandgoed waar voor jullie een idyllisch trouw hooiberg aan het water staat voor de huwelijksvoltrekking met daarna een sprankelend feest in onder onze  buiten onder onze stretchtent of een van de sfeervolle ruimten. Landgoed Het Rheins is dé locatie om te trouwen in Twente.

Buiten trouwen – Onder authentieke hooiberg

Dagbruiloft – Aangepast aan jullie wensen!

Avondbruiloft – Een spetterend avondfeest!

‘Eten & Drinken’ voor groepen

Trouwkalender

Trouwen in Gemeente Wierden – Regels & Trouwambtenaren

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

groen-hart

Finalist Top Trouwbedrijven Award 2020

Trouwen onder een authentieke hooiberg

Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak. Voor jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; maak keuze uit één van de sfeervolle ruimten, maak gebruik van ons landelijk terras aan het water met loungebanken, geniet onder onze stretchtent van een heerlijk diner, ambachtelijk vers en smaakvol en sluit af met een spectaculair feest. 

Al jullie wensen zijn bespreekbaar. Of je nu een festival bruiloft wenst, het klein, intiem en romantisch wilt houden of groots wilt uitpakken voor elke invulling hebben wij een mogelijkheid. 

Wij gebruiken de nieuwste bruiloft planningssoftware om jullie dag tot in de puntjes samen met jullie te plannen. Draaiboeken, offertes tijdsplanning leveranciers alles duidelijk in 1 overzicht!

Op onze trouwkalender pagina kan je zien welke datums er geboekt en bezet zijn. Zo kunnen jullie precies zien welke datum jullie kunnen kiezen.

Neem een virtuele tour
over ons landgoed

Scroll naar top