Bedrijfsfeest in Overijssel

De leukste bedrijfsfeesten in Overijssel, vind ze hier!

Willen jullie je bedrijfsfeest in Overijssel op een veelzijdig landgoed vieren? Bij Landgoed Het Rheins bent verzekerd van een dag of avond die je niet snel zult vergeten. Centraal gelegen in Overijssel ligt ons landgoed op 5 minuten rijden vanaf A1. De sfeer van het Twentse landgoed in combinatie met uitstekende horeca maakt deze locatie uniek en perfect voor een spetterend bedrijfsfeest.

Zelf uw bedrijfsfeest samenstellen?

Jullie kunnen je bedrijfsfeest in Overijssel geheel zelf samenstellen aan de hand van de vele mogelijkheden die wij jullie te bieden hebben. Op het culinaire gebied, bieden wij vele mogelijkheden zoals een heerlijke barbecue met top vlees, een gezonde lunch met streekproducten of een koud en warm buffet.

Laat je bedrijfsfeest in Overijssel door ons regelen!

Jullie kunt er ook voor kiezen je bedrijfsfeest volledig door ons te laten regelen. Zo bieden wij arrangementen, themafeesten, teambuilding programma’s en ook activiteiten aan. Graag informeren wij jullie over de mogelijkheden.

Overnachten in luxe Twentse boerderij na uw feest?

Landgoed Het Rheins beschikt over luxe 5 sterren boerderijen om na afloop van jullie bedrijfsfeest in Overijssel te kunnen overnachten. In totaal kunnen hier 44 personen overnachten. Er zijn tweepersoonskamer verdeeld over 6 boerderij appartementen. Wanneer je gebruik maakt van onze overnachting arrangement, hoef je je niet druk te maken over vervoer naar huis!

Bekijk hier alle mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest

Wil je meer informatie over bedrijfsfeesten? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staat jullie graag te woord.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag

Restaurant en terras: vanaf 11:00 uur

Keuken: 12:00 tot 20:00 uur

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar boven