Bedrijfsuitje in Overijssel

De leukste bedrijfsuitjes in Overijssel, vind ze hier!

Voor een bedrijfsuitje in Overijssel bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres. Met een goede bereikbaarheid van c.a. 5 minuten rijden vanaf A1 bevindt u zich op een prachtig landgoed met veel groen en legio aan mogelijkheden.

Landgoed Het Rheins staat voor creativiteit, flexibiliteit gecombineerd kwaliteit. Alle doelstellingen van uw bedrijfsuitje in Overijssel kunnen wij voor u verwerken in een leuk programma of arrangement. Wij bieden sportieve, actieve en creatieve activiteiten aan zoals workshops, ‘on the road’ uitjes met o.a. solextocht en keveruitje of uitjes op en rond het water.

Leuke themafeesten voor uw bedrijfsuitje in Overijssel

Daarnaast zijn wij specialist in het houden van een leuk en uniek themafeest. Zo introduceerde Landgoed Het Rheins als eerste in 2008 in Nederland het themafeest Ik Hou Van Holland net na de tv release. Inmiddels is dit uitje vele malen gekopieerd door andere aanbieders maar velen weten ons nog steeds te vinden met dit leuke uitje. Momenteel gooien wij hoge ogen met het format Grazy Music Party een avond vol muziek, een leuke quiz, hilarische spelletjes en entertainment.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsuitje in Overijssel kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Openingstijden

WINTER
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

ZOMER
Woensdag t/m Maandag
van 11:00 tot 20:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top