Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Met het gehele gezin aan de Paasbrunch

Paasbrunch

Paasbrunch

Elk jaar rond de Paasdagen komen de knoppen en bladeren weer aan de bomen, de bloembollen schieten uit de grond en het gras begint na de lange winter weer te groeien en groen te kleuren. In menig winkel ligt nu het paasassortiment in de stelling, de chocolade eieren en Paashaas pronken in de supermarkt.

Het is alweer bijna Pasen! En wat doen de meeste mensen in Nederland met Pasen? Die gaan gezellig brunchen met familie, vrienden en dierbaren.

 

Paastradities

Alhoewel het paasfeest van oorsprong een Christelijk feest is zijn er in de loop der eeuwen veel niet-christelijke tradities aan toegevoegd, waarvan sommigen nog stammen uit de voorchristelijke periode. Zo is er het eieren schilderen om vervolgens de eieren te verstoppen en de Paasvuren. Dat zijn een paar voorbeelden van Paastradities.

Paaseieren zoeken

Veruit de populairste traditie op dit moment is het Paasontbijt en de Paasbrunch. Gezellig met de familie brunchen met Pasen. Keuze uit lekkere broodsoorten, luxe beleg erbij, verse jus d’ orange en niet te vergeten het gekookte eitje en de andere eiergerechten.

Ook bij Landgoed Het Rheins wordt de traditie van brunchen tijdens de Paasdagen in stand gehouden. Voor onze gasten hebben daarom ook de mogelijkheid om zowel de eerste als de tweede Paasdag te komen brunchen. Ook dit jaar mogen wij weer beide dagen 125 personen van een Paasbrunch laten genieten op ons landgoed.

Nog een traditie wat wij in ere houden is het eieren zoeken op tweede Paasdag. Elk jaar weer komen er rond de 40 tot 60 kinderen meedoen om op ons landgoed op zoek te gaan naar het gouden ei. Ook dit jaar organiseren wij om 10:30 uur deze speurtocht voorafgaand aan de brunch.

Wilt u weten welke Paasbrunch wij serveren? Kijk dan op http://het-rheins.nl/brunchen-met-pasen/ voor meer informatie.

 

Scroll naar boven