Christmas Drive Thru
Christmas Drive Thru

Spybox Escape – Escaperoom in a box

Escape room in een box!

Opnieuw hebben wij weer iets bijzonder en uniek bij Landgoed Het Rheins. Escape room in een box, volledig coronproof te spelen. Het grote verschil met een normale escape room? Je hoeft niet te ontsnappen uit een kamer en je kunt het spelen tegen je vrienden, collega’s of familie aan tafel.

De Spybox Escape is een gesloten kist, waarin uitdagende puzzels verstopt zijn. Je missie begint met een video waar je van een geheim agent die jou het mysterie verteld en je de eerste instructies krijgt. De puzzels en raadsels zijn verborgen in objecten, die deel uitmaken van het verhaal. Door de voorwerpen te combineren met elkaar of door bepaalde handelingen uit te voeren, zal je codes ontdekken. Met de gevonden cijfercombinaties duik je steeds dieper in de box en probeer je de missie te voltooien in de snelst mogelijke tijd.

Mission Fabergé Egg

Een undercover agent van de secret service is een geheim wapen op het spoor gekomen in Rusland. Vandaag ontvingen we een pakketje met daarin een gecodeerde boodschap, waarschijnlijk over het nieuwe geheime wapen van Rusland. Als beste agent van onze secret service, is het aan jou de taak om een team samen te stellen. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen en de missie te volbrengen namens het Britse MI6.

Met deze  spybox hebben wij opnieuw een leuk en spannend coronaproof uitje samengesteld. De spybox is vanaf 1 oktober te boeken bij landgoed Het Rheins!

 

Scroll naar top