383-GertJan-Joline(1)
383-GertJan-Joline(1)

Culinaire mogelijkheden voor jullie bruiloft

Bruidsdiner

Uiteraard kunnen jullie je eigen bruidsdiner samenstellen. 2,3 of 4 gangen? Samen met jullie zullen we aan de hand van jullie budget, wensen en smaak een overheerlijk en grandioos menu samenstellen.

3 gangen mogelijk al vanaf 27,50!

Puur proeverij diner

Producten van de boer, Uit Twente van Uitstekende kwaliteit en Rijk van smaak.

Met PUUR! wil Landgoed Het Rheins jullie en je gasten kennis laten maken met lekkere, gezonde (biologische) producten uit de streek. Wij zijn op zoek gegaan naar boeren en producenten uit Twente die pure producten kunnen leveren. Daarnaast hebben afspraken gemaakt met een leverancier die pure producten van boeren elders uit het land kan leveren. Wij verwerken deze producten in de gerechten van jullie bruidsdiner.

PUUR Proeverij.

Per gang kunnen jullie gasten van de PUUR proeverijkaart twee gerechtjes bestellen. De gerechtjes zullen geserveerd worden in mini vorm. Wij serveren 6 gangen (12 kleine gerechtjes). Jullie stellen de menukaart samen. De bruidsmenukaart bestaat ui 8 keuzes voorgerecht, 4 soepen, 8 hoofdgerechten en 6 nagerechten. Jullie gasten kunnen zelf hun favoriete gerechten bestellen.

Dit alles voor slechts € 27,50 p.p. (exclusief dranken).

Kinderen

Kinderen worden uiteraard niet vergeten. Ook begrijpen wij dat gezonde voeding voor kinderen belangrijk is. Daarom hebben wij onze kindermenu’s aangepast met gezonde en biologische producten. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen voor € 1,25 per leeftijdsjaar mee- eten en gerechtjes bestellen van de speciale kinderproeverij.

Outdoor dining

Jullie kennen vast wel de Italiaanse boerenbruiloft van de Bertolli-reclame. Beleef het outdoor bruidsdiner zoals Italianen het al maar al te graag doen. Rijkelijk lang tafelen aan lange tafels met heerlijke kleine gerechtjes live voor u gekookt!

Met heerlijke brooden, antipasti’s, olijfjes en kaasjes wordt er begonnen met het diner.

Vervolgens serveren wij een frisse cazpachio, een koude Italiaanse soep of een koude komkommersoep.

Het hoofdgerecht is een heerlijke steak of vis van de kolengrill uiteraard met bijpassende warme groente en aardappelgarnituren.

Ter afsluiting is er een grand dessert tiramisu, panna cotta en crème brulee met verse seizoenvruchten.

Prijs per persoon € 36,50
Allen mogelijk indien het weer het toelaat en vanaf 20 personen

Buffetten

Wij hebben een assortiment met verschillende smaakvolle koud en warm buffetten. Willen jullie het buffet aanpassen? Geen probleem! Jullie weten wat jullie en je gasten lekker vinden.

Koude en warme buffeten zijn er al vanaf € 20,50

Grill Dining

Houden jullie van lekkere malse stukken vlees of zachte vis van de barbecue? Geen probleem! Wij bieden verschillende barbecue variaties die onze koks live grillen op kolen, want dat is natuurlijk het lekkerst.

Barbecue’s zijn er al vanaf 19,75

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Scroll naar top