383-GertJan-Joline(1)

High Beer

High Beer - Verassend bier proeven!

5x Leffe bieren met heerlijke en verassende bijpassende gerechtjes

Voor de bier liefhebber hebben we de Leffe High Beer. Een High beer is een proeverij van 5 Leffe biertjes met daarbij passende gerechtjes. Je geniet al van een high beer voor € 32.50 per persoon

Over 'Leffe'

De Abdij van Leffe, opgericht in 1152, was een norbertijnenabdij waar kanunniken in een gemeenschap samenleefden met bijzondere aandacht voor opvang en gastvrijheid; talrijke pelgrims konden altijd in de Abdij van Leffe terecht.

In 1240 besloten de kanunniken een brouwerij te bouwen om een gezonde en versterkende drank te bereiden (in die periode heersten ziektes zoals de pest en het koken van water tijdens het brouwproces van het Leffe bier doodde alle ziektekiemen). Na de Franse Revolutie werd de abdij in 1929 heropgericht; ook de abdijkerk op het oude abdijdomein werd heropgebouwd nadat de mooie 18de-eeuwse kerk was afgebroken. Iedere kloosterling vervulde een specifieke taak en verbond zich ertoe de parochies te bedienen.

KLIK HIER OM DIRECT TE RESERVEREN 

High Beer € 34.50

Tijdens de proeverij proeven jullie 5 bieren:

  • Royale Cascade IPA
  • Bruin
  • Tripel
  • Blond
  • Verrassingsbiertje

Onze keuken serveert bij de Leffe abdijbieren lekkere hapjes zoals stoofvlees met desembrood, gerookte vis op toast, huisgemaakte bitterballen met verrassende vullingen, diverse soorten kaasjes van Twentse bodem, gedroogde worst en Italiaanse ham soorten, allen passend bij de bieren en nog veel meer…..

KLIK HIER OM DIRECT TE RESERVEREN 

Bovenstaande is ook mogelijk in combinatie met een high wine.

Wist u dat...
Wist u dat wij elke zomer een Ribs & Beer Festival organiseren? Wij bieden dan meer dan 50 soorten bieren aan en serveren daarbij gegrilde spareribs. Alles natuurlijk muzikaal omlijst met live muziek.
Scroll naar top