Terras – Een plek met oprechte gastvrijheid en service

Genieten op één van de beste terrassen van Overijssel

Wat is er nu ontspannener dan een goed glas wijn of een verrassend speciaal biertje van de tap met daarnaast een smakelijke borrelplank? Geniet van de zon terwijl de kinderen zich vermaken op de air-trampoline, speeltuin en kinderboerderij. Vanaf ons terras kunnen je jullie kinderen goed in de gaten houden. Ook kunt je met een gezelschap in overleg een deel van ons privé terras reserveren.

Sluit je dagje op het terras af in ons restaurant

Jong of oud, voor een lunch, diner of gewoon een kop koffie met lekkere zelfgemaakte taart, iedereen is de hele dag welkom in ons restaurant.

Onze kaart bestaat voornamelijk uit (h)eerlijke gerechten van producten, al dan niet biologisch, uit eigen Twentse streek. Proef paling uit Ambt Delden, kaas uit Markelo of asperges of wijnen uit Bentelo.

Wij koken met de seizoenen mee. Dit betekent dat onze kaart elke drie maanden weer anders is en dat we producten gebruiken die in die maanden het beste te krijgen zijn. Hierom worden we door Iens Restaurantgidsen als zeer duurzaam aangemerkt.

Dat moet je proeven!

Terras Top 100

Landgoed Het Rheins schaart zich bij de 100 beste terrassen van Nederland in de Terras Top 100 met een beoordeling van 9,2 gemiddeld voor snelheid, service en kwaliteit! Al enkele jaren worden wij in deze top 100 lijst geselecteerd en met succes! in 2016 werd onze medewerker André Homan Terras ster, in 2017 wonnen wij de publieksprijs van de terras top 100 en hebben jarenlange hoge noteringen.

Hieronder onze terraskaart met koude en warme gerechten / dranken. Daarnaast vindt u een allergenenwijzer op onze kaart. Klik om kaart te vergroten!

Reserveren?

BEL: 0547-383531
Openingstijden

WINTER
Woensdag en donderdag
van 15:00 tot 20:00

Vrijdag t/m zondag
van 12:00 tot 20:00

ZOMER
Woensdag t/m Maandag
van 11:00 tot 20:00

FEESTEN & PARTIJEN
Alle dagen mogelijk op reservering
van 08:00 uur tot 01:00 uur.

Scroll naar top