Ons vakantiepark

Landgoed Het Rheins ligt 5 minuten buiten het plaatsje Enter te midden in het mooie Twentse landschap. Ons kleinschalig 5 sterren vakantiepark in Twente met 6 vakantiehuizen / groepsaccommodaties voor 6, 10 of 16 personen, is ideaal voor gezinnen en groepen die van rust, ruimte, natuur en gemoedelijkheid houden. Daarbij beschikken wij over voldoende faciliteiten en mogelijkheden voor een leuke en ontspannende vakantie of weekend weg. Onze kleinschaligheid maakt jullie verblijf persoonlijk, intiem en kunnen wij service gericht op jullie verblijf in positieve zin onvergetelijk te maken. Niets voor niets waarderen onze gasten ons met hoge cijfers op Zoover.nl

Kenmerken van Landgoed Het Rheins

  • Vakantiepark Twente – Landgoed Het Rheins gelegen op ca. 15 km van Hengelo en Almelo en ca. 20 km van Enschede.
  • Gelegen op landgoed van ca. 12 ha
  • Gelegen in groene hart van Twente met veel fietsmogelijkheden en uit- en ontspanningsmogelijkheden
  • Kinderboerderij met speeltuin
  • Diverse outdoor activiteiten zoals midgetgolf en Disc Golf
  • Restaurant met regionale en biologische producten

Kwaliteits keurmerken

Wij van Landgoed Het Rheins vinden comfort en kwaliteit zeer belangrijk. We proberen het zo aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten en hopen dat jij als gast hierdoor een onvergetelijke en relaxte vakantie zult beleven. Afgelopen jaar hebben wij daarom verschillende keurmerken ontvangen die onze kwaliteit bevestigen maar ook waarborgen. Hieronder een overzicht van de behaalde keurmerken.

5 sterren Nationale Sterclassificatie Groepsaccomodaties

De Nationale Classificatie Groepsaccommodatie van RECRON in samenwerking met Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) is een vervolg op de classificaties die de ANWB voorheen uitvoerde. Deze classificatie wordt door bedrijven gezien als een belangrijke manier om zich te onderscheiden van collega-bedrijven. Klik hier voor meer informatie

Twente Logies

Twentelogies zijn bijzondere kleinschalige overnachtingsadressen in Twente waarbij u overnacht in een typisch Twentse sfeer. Authenticiteit, oprechte gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Keurmerk wordt uitgegeven door Twents Bureau van Toerisme. Klik hier voor meer informatie.

Green Key Goud

Landgoed Het Rheins in Enter heeft een gouden “GREEN KEY” certificaat behaald. Landgoed het Rheins krijgt dit certificaat voor hun duurzaam- milieu en maatschappelijk verantwoordt beleid in hun bedrijfsvoering.

Scroll naar top