383-GertJan-Joline(1)
383-GertJan-Joline(1)

Bruiloft met aandacht, zorg en passie!

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgt!

Voor de mooiste dag van jullie leven zoek je een locatie die je kunt vertrouwen, waar men snapt wat jullie bedoelen en waar je in goede handen bent. Een locatie voor jullie bruiloft met eigentijdse landelijke entourage, waar je lekker kunt eten en drinken en waar medewerkers net dat stapje extra zetten om iedereen op hun wenken te bedienen.

Landgoed Het Rheins heeft alle ingrediënten in huis om van jullie bruiloft een droom bruiloft te maken. Ondanks dat wij jaarlijks meer dan 50 bruidsparen ontvangen, blijft ieder feest uniek voor ons. Door jullie persoonlijke wensen is elke bruiloft bij ons uniek Alles verzorgen wij aandacht, zorg en passie om er een echte droombruiloft van te maken.

Voor de inrichting van jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; vier je festival bruiloft onder onze stretchtent, kies uit een van onze sfeervolle zalen of ontspan op ons landelijke terras met loungebanken. Kom genieten van een heerlijk ambachtelijk, vers en smaakvol diner en sluit af met een spectaculair feest.

Wij bieden je een handige online planningstool aan voor je bruiloft. Zo heb je overzicht van je offerte, je dagplanning, leveranciers en alle mogelijkheden van Landgoed Het Rheins. Handig toch?

Aankleding, stijl en setting zoals jullie dit willen!

Wij kunnen jullie elke aankleding, stijl en setting aanbieden. Van lange buitendinertafels tot food trucks. Van ‘boeren’ bruiloft’ tot festival wedding. Wij zullen jullie wensen uitvoeren en maken er een belevenis van om nooit meer te vergeten!

Culinair geven jullie aan wat je lekker vind en welke vorm. Een barbecue, sharing diner of lekker informeel een walking diner? Wij zijn overtuigd dat ons keukenteam jullie en je gasten culinair verrast worden. Klik hier voor culinaire mogelijkheden.

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Scroll naar top