383-GertJan-Joline(1)
383-GertJan-Joline(1)

Buiten trouwen – Onder authentieke hooiberg

Willen jullie graag buiten trouwen? Wij beschikken over een unieke trouwhooiberg gelegen aan het water en traditioneel gebouwd van eiken gebinten, met rondhout sporen en rietgedekt dak.

Buiten trouwen – Trouwceremonie

Beleef dé dag van jullie leven! Landgoed Het Rheins is een officiële trouwlocatie van de gemeente Wierden. Zie je het zelf al voor je, dat je romantisch aan een vijver buiten kan trouwen onder een authentieke Twentse hooiberg om vervolgens samen met jullie gasten te genieten van een fantastisch uitzicht en de mooie woorden van de trouwambtenaar? Wij geven jullie een buitenceremonie van jullie dromen!

Na het officiële moment een toast met jullie gasten ontkurken wij graag de champagne samen met jullie. Met het zwaard ontkurken jullie de champagnefles en toasten jullie met je gasten. Ongedwongen, spontaan en intiem!

Onze trouwhooiberg is voorzien van professioneel geluidsapparatuur, zodat jullie je ceremonie met muziek kunnen aankleden en de trouwambtenaar goed verstaanbaar is voor alle gasten. Onderstaande prijs is inclusief gebruik meubilair tot 50 personen, lessenaar ambtenaar, geluid systeem, geïnstalleerde Ipad met muziek, loper en witte tuille.

  • Afhuren trouwhooiberg € 400,00 (tot 50 personen)
  • Boven 50 personen € 5.00 per persoon extra

Ceremonie aan jullie wensen aangepast

Wij denken graag met jullie mee over de aankleding en invulling van jullie ceremonie. Allereerst kan je standaard bij ons je favoriete kleur loper kiezen: Roze of Rood.
Wil je vintage aankleding of een bloemen of ballon decoratie? Moet jullie hond aanwezig zijn tijdens de ceremonie? Bij Landgoed Het Rheins is alles bespreekbaar. Wij denken graag met jullie mee aan de mogelijkheden die wij jullie bieden. Zo wordt buiten trouwen op ons landgoed wel heel persoonlijk!

Ambtenaar van de burgerlijke stand

Jullie kiezen je eigen ambtenaar van de burgerlijke stand uit een lijst van de gemeente Wierden. Indien je voor Landgoed Het Rheins kiest als trouwlocatie moeten jullie zelf de datum nog bij de gemeente Wierden vastleggen.

Wil je meer informatie over trouwen in Wierden klik hier.

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Scroll naar top