383-GertJan-Joline(1)

Werken bij Landgoed Het Rheins

Werken bij Landgoed Het Rheins is een glimlach bij jou en bij onze gasten!

De hoofdingrediënten van Landgoed Het Rheins: lekker puur eten, plezier en een flinke portie gastvrijheid. Elke dag werken onze medewerkers er aan om gasten een bijzondere beleving te geven. Zodat zij met een glimlach de deur uitgaan.

Werken met een glimlach en plezier is de basis voor een leuke job en daarom geven we aandacht aan wat jou blij maakt. Want tevreden medewerkers levert tevreden gasten op! We creëren uitdagend werk in een veilige en prettige werkomgeving. Want naast onze gasten zijn we ook onze medewerkers graag gelukkig. Naast ruimte voor eigen initiatief en collegialiteit is er oog voor jou als persoon. We geven je graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé erg belangrijk want dit zorgt ervoor dat je bij ons en thuis op je best bent.

Chefkok

Wil jij in een enthousiast team werken, de mooiste en lekkerste gerechten bereiden en een goede werk en privé balans?
38 uur | 4 dagen per week | flexibele werktijden

Bijbaan in de horeca student / scholier

Zoek je een bijbaan waar plezier voorop staat, je zelf kan aangeven wanneer je kan en wilt werken en salaris krijgt waar je blij van wordt?
0 tot 12 uur |1 tot 2 dagen per week |flexibele werktijden

Open Sollicitatie

Zoek jij een baan maar een passende vacature staat er niet bij? Doe een open sollicitatie en wellicht komt er een vacature die bij jou past!

Keukenhulp medewerker
'Mise en Place'

Zorg jij ervoor dat dagelijks ons koksteam goed voorbereid van start kan gaan?
16 uur | 3 dagen per week | Vaste werktijden van 9:00 tot 14:30 uur | beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top