Vacature zelfstandig werkend kok
Vacature Chef-kok
De hoofdingrediënten van Landgoed Het Rheins: lekker puur eten, plezier en een flinke portie gastvrijheid. Elke dag werken onze medewerkers er aan om gasten een bijzondere beleving te geven. Zodat zij met een glimlach de deur uitgaan.
Werken met een glimlach en plezier is de basis voor een leuke job en daarom geven we aandacht aan wat jou blij maakt. Want tevreden medewerkers levert tevreden gasten op! We creëren uitdagend werk in een veilige en prettige werkomgeving. Want naast onze gasten zijn we ook onze medewerkers graag gelukkig. Naast ruimte voor eigen initiatief en collegialiteit is er oog voor jou als persoon. We geven je graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé erg belangrijk want dit zorgt ervoor dat je bij ons en thuis op je best bent.
Chef-kok
Als Chef-kok van Landgoed Het Rheins ben je creatief, inventief en hebt smaakgevoel. Overzicht houden en het organiseren en controleren gaat jou goed af. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en bent een positief voorbeeld voor je collega’s. Wij zoeken een echte teamplayer die samen met het keukenteam de gasten verrassen met smaakvolle en verrassende gerechten.
Verantwoordelijkheid: Je hebt als chef-kok leiding over het keukenteam bestaande uit souschef, twee leerling koks en keukenhulpen. Je kunt culinair vernieuwende inzichten geven, hebt een frisse blik op trends.
Planning & organisatie: Je zorgt met het team ervoor dat de uitvoering keukenplanning voor a la carte, feesten, partijen en bruiloften op rolletjes verloopt. Je signaleert verbeteringen van de planning en inkoop en bespreekt dit met het team.
Procesmatig denkend en werken: Je ziet toe op de juiste naleving van procedures en instructies rondom HACCP en planning en je denkt na over hoe je deze kunt verbeteren. Je signaleert verbeterpunten en koppelt dit terug aan de chef en je collega’s.
Flexibel: We zijn 5 dagen per week per week geopend. Wij bieden je een vierdaagse werkweek en verwachten van je dat je ook minimaal 1 dag in het weekend (zaterdag/zondag) beschikbaar bent.
- Je herkent je in bovenstaand profiel
- Je hebt een relevante afgeronde MBO(+) opleiding
- Je bent empathische leiderschapskwaliteiten of wil je hierin laten opleiden.
- Je beschikt over een leermeesterdiploma of wil je hierin laten opleiden.
- Je bent een echte creatieve chef-kok, kan dus goed zelfstandig kan werken, hebt oog voor detail en
- Je bent een energieke, stressbestendige persoonlijkheid die niet bang is zijn/haar handen uit de mouwen te steken.
- Je bent zowel een teamplayer als individueel sterk
- Je hebt een flexibele instelling
Met een baan bij Landgoed Het Rheins ben je verzekert van leuke benefits:
Beloning: Een meer dan uitstekend loon passend bij jouw ervaring, functie en verantwoordelijkheden.
Een leven lang leren: Wij stellen o.a. een opleidingsbudget beschikbaar om jezelf te ontwikkelen. Hiermee werken wij samen met het Twents Fonds voor Vakmanschap, waar je met een opleidingsbegeleider samen op zoek gaat naar de opleiding die bij jou past.
Aanvullende benefits: Wij kijken altijd naar welke aanvullende arbeidsvoorwaarden bij jou past. We gaan dus samen met jou in gesprek, waarin je zelf kunt aangeven met welke aanvullende voorwaarden jij gelukkig van gaat worden, want als jij tevreden bent en lekker in je vel zit straal je dit uit naar je collega’s en onze gasten.
Uiteraard zorgen wij voor gezonde maaltijden tijdens je werk, vieren wij samen met jou onze successen en geven wij de leukste feestjes.
Cultuur
Onze cultuur is ons succes. De warmte van een familiebedrijf met met gedreven, slimme en ondernemende vakmensen. Wij hechten er waarde aan dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze familiare waarden consistent uitdraagt. Er zijn vóór elkaar en mét elkaar. Dit zijn onze kernwaarden, ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.